Om meg

Jeg brenner for å hjelpe både meg selv og andre mennesker med å finne indre ro og styrke, slik at vi kan ha det godt med oss selv og andre. Ashtanga yoga har i den forbindelse blitt den veien jeg har valgt i mitt liv. Jeg blir bare mer og mer dedikert til yogapraksisen, ettersom jeg erfarer at det gir meg utrolig mye på alle mulige måter; fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt. I møte med meg kan du forvente å bli møtt med forståelse, likeverdighet og hjertevarme.

Jeg er jurist og jobber fulltid med barnevern i statlig forvaltning. Jeg har samtidig 10 års erfaring som treningsinstruktør, og har tatt en rekke kurs innen trening og kosthold ved blant annet Norges idrettshøyskole. Jeg har tidligere instruert en rekke ulike timer for Studentidretten i Oslo, Elixia og SATS; blant annet spinning og styrketimer.

Mitt første møte med yoga var i 2004. Jeg prøvde ulike retninger og gikk sporadisk på ulike kurs og timer i årene som fulgte frem til 2016. Da ble jeg kjent med ashtanga yoga og begynte å praktisere dette regelmessig. Høsten 2017 til våren 2018 tok jeg R. Alexander Medin sin ettårige yogalærerutdannelse på Nøsen yoga- og fjellhotell. Jeg startet å undervise for SATS våren 2018 og gjorde dette i rundt 2 år.

Høsten 2019 vokste det frem et stadig sterkere ønske om å formidle noe mer enn bare den fysiske yogapraksisen. Jeg bestemte meg for å starte opp for meg selv og heller undervise helgekurs. Det gir meg mulighet til å skape en dypere kontakt med deltakerne og dele mer på akkurat den måte jeg selv ønsker. På mine kurs vil du lære både den fysiske yogapraksisen (Ashtanga yoga primary series) og yogafilosofi, i tillegg til at jeg også deler av min livserfaring for øvrig og skaper rom for dialog. Kursene holdes på det vakre Tantrasenteret i Sagveien 28 i Oslo.